Binnen de tuin is bestrating een veel voorkomend onderdeel en kan de tuin een extra allure geven. Er zijn vele mogelijkheden van natuursteen tot betonklinkers of stoeptegels. Graag helpen wij u met een deskundig advies over patronen en soorten. Het is immers zo dat aan een oprit andere eisen worden gesteld dan aan terras of tuinpad. Hiervoor kunnen bij het leggen verschillende methodes worden toegepast die de levensduur van uw bestrating verlengen.

Onder de bestrating wordt altijd een gedegen zandbed aangebracht die eventuele verzakkingen verminderen. Na het aanbrengen van het zandbed wordt deze aangetrild waardoor er een stevig zandlaag ontstaat waarop de bestrating kan worden aangebracht. Na het aanbrengen van de bestrating dient deze worden opgesloten met betonbanden, een rollaag of gegalvaniseerde stalen strippen.

Om onze kwaliteit te waarborgen werken wij met vaste leveranciers die hun kwaliteit en service hebben bewezen. Zo werken we onder ander samen met Kippersluis. Kippersluis Sierbestrating BV is hèt adres om een geslaagde basis voor uw tuin te leggen. Met een uitgebreid assortiment, een goede prijsstelling en een prima service staan onze medewerkers klaar om u te helpen en te adviseren.

Waarom klanten kiezen voor full service hoveniersbedrijf Boumans

Full service hoveniersbedrijf Boumans is een hovenier in Amsterdam en regio Amstelveen.

Wij zijn u graag van dienst voor werkzaamheden zoals tuin aanleggen, tuin onderhouden, tuin verlichting, bestrating, beregeningsinstallatie en nog veel meer.

  • Ruim 30 jaar vakervaring.
  • Ruim 1000 projecten afgerond.
  • Gemiddelde beoordeling van 8,9.
  • 100% beveelt Boumans aan.