Schutting plaatsen een probleem? Nee hoor!

Lekker rustig in de tuin zitten. Zonnetje erbij en goed uit de wind is het al prima te doen. Alleen nog even die schutting plaatsen en wel zo dat hij die najaarsstorm ook overleefd. Lastig? Een beetje, maar niet voor ons, want wij zijn er in gespecialiseerd.

De tuin is vaak een visitekaartje van hoe mensen zijn en wat ze willen uitstralen. De schutting zorgt daarbij dat die niet voor iedereen zichtbaar is. Het zorgt voor de privacy die iedereen af en toe wil en rustig de zon zien zakken, of juist bij het ontbijt ongestoord een broodjesmeren. De schutting zorgt er voor. Het geeft de tuin iets eigens.

Maar hoe diep moet die paal nou de grond in? Staat hij zo wel stevig genoeg en koop ik niet te veel hout? Wat als die najaarsstorm ngo heftiger wordt? Vragen die lastig te beantwoorden kunnen zijn, maar waar wij snel een antwoord op kunnen geven. Natuurlijk kan die schutting zo, maar ik zou dat doen. Dat is handiger en misschien ook wel goedkoper en minstens zo stevig. Wij helpen u graag bij de keuze, het plaatsen en als u dat wilt fleuren we de boel ook direct naar uw smaak op. Wij gooien dat niet over de schutting. Wij doen dat namelijk zelf. Graag zelf, want het geeft voldoening om u te zien genieten.

Waarom klanten kiezen voor full service hoveniersbedrijf Boumans

Full service hoveniersbedrijf Boumans is een hovenier in Amsterdam en regio Amstelveen.

Wij zijn u graag van dienst voor werkzaamheden zoals tuin aanleggen, tuin onderhouden, tuin verlichting, bestrating, beregeningsinstallatie en nog veel meer.

  • Ruim 30 jaar vakervaring.
  • Ruim 1000 projecten afgerond.
  • Gemiddelde beoordeling van 8,9.
  • 100% beveelt Boumans aan.