Het meest tijdrovende onderdeel van de tuin is het onderhoud. Iedereen wil graag genieten van een goed onderhouden tuin die er prachtig bij staat. Er kunnen echter altijd verschillende redenen zijn waarom dit het afgelopen jaar niet is gelukt. Tijd speelt hierin vaak een rol, maar ook het ontbreken van de juiste kennis of gereedschappen wil nog wel eens een probleem zijn.

Full service hoveniersbedrijf Boumans werkt dan ook graag samen om ervoor te zorgen dat het dit jaar wel gaat lukken. Doel is natuurlijk dat er zorgeloos kan worden genoten van een vakkundig onderhouden tuin. Wij verzorgen voor zowel particulieren als de commerciële markt het tuinonderhoud.

Hierbij kiezen wij er vaak voor om bij particulieren werk uit te voeren op regiebasis en bij bedrijven voor een onderhoudscontract. Het voordeel van het werken op regiebasis is dat de klant zelf aan kan geven hoe vaak wij langskomen. Dit kan variëren van alleen het winterklaar maken tot het wekelijks maaien van het gazon. Hierbij kan overigens altijd gebruik worden gemaakt van het advies van onze vakkundige medewerkers.

Naast particulieren voeren wij ook voor bedrijven, verengingen van eigenaren, hotels, verzorgingstehuizen en vastgoedbeheerders en of ontwikkelaars het tuinonderhoud uit. De samenwerking met deze partijen gaat vaak anders dan met particulieren. In een vrijblijvend gesprek worden alle verwachtingen en het kwaliteitsniveau vastgesteld. Dit wordt vertaald in een onderhoudscontract die past bij de wensen van de opdrachtgever. Hierbij is voor ons het streven om een langdurige en duurzame samenwerking te realiseren. Sommige van onze klanten zijn al meer dan 25 jaar klant bij ons. Iets waar wij ons uiterste best voor doen en ook erg trots op zijn.

Waarom klanten kiezen voor full service hoveniersbedrijf Boumans

Full service hoveniersbedrijf Boumans is een hovenier in Amsterdam en regio Amstelveen.

Wij zijn u graag van dienst voor werkzaamheden zoals tuin aanleggen, tuin onderhouden, tuin verlichting, bestrating, beregeningsinstallatie en nog veel meer.

  • Ruim 30 jaar vakervaring.
  • Ruim 1000 projecten afgerond.
  • Gemiddelde beoordeling van 8,9.
  • 100% beveelt Boumans aan.