Om straks de tuin te krijgen die aan al uw wensen en eisen voldoet is een goed ontwerp van cruciaal belang. In nauw overleg met u als klant worden alle wensen besproken en zal het ontwerp in samenspraak met u worden gemaakt. Uiteraard dragen wij als professionals hierbij de mogelijkheden en ideeën aan die u van een vakbekwame hovenier kunt verwachten.

Binnen een goed ontwerp gaat het niet alleen om bestrating en beplanting, maar spelen ook de dagelijkse gebruikersaspecten een grote rol. Hierbij kan gedacht worden aan bijvoorbeeld een goed bereikbare beschutte plek voor een rolcontainer, voor fietsen of simpelweg een barbecue.

Een onderdeel dat vaak wordt vergeten of over het hoofd wordt gezien is de tuinverlichting. Door hierover al in een vroeg stadium na te denken kunnen kosten worden bespaard en heeft u ook als het donker is volop plezier van uw tuin. Voor meer informatie hierover kijk eens onder het hoofdstuk tuinverlichting.

Ontwerpen is een vak apart en daarom kan bij het ontwerpen van de exclusievere tuinen gebruik worden gemaakt van een externe tuinarchitect. Wij werken onder andere samen met het bureau van Arend Jan van der Horst en Léon van Rijswijk. Het is natuurlijk altijd mogelijk om samen te werken met een architect die u als klant heeft geselecteerd. Of misschien heeft u zelf uw tuin wel ontworpen.

Waarom klanten kiezen voor full service hoveniersbedrijf Boumans

Full service hoveniersbedrijf Boumans is een hovenier in Amsterdam en regio Amstelveen.

Wij zijn u graag van dienst voor werkzaamheden zoals tuin aanleggen, tuin onderhouden, tuin verlichting, bestrating, beregeningsinstallatie en nog veel meer.

  • Ruim 30 jaar vakervaring.
  • Ruim 1000 projecten afgerond.
  • Gemiddelde beoordeling van 8,9.
  • 100% beveelt Boumans aan.