Tuinonderhoud voor Verenigingen van Eigenaren

Met een woning die bij een Vereniging van Eigenaren is aangesloten worden meestal veel zaken opgepakt door de vereniging. Maar hoe zit het met het gezamenlijke groen of de tuin van het complex? Bel Full Service Hoveniersbedrijf Boumans. Dan komen we.

Bij Full Service Hoveniersbedrijf Boumans zijn wij namelijk prima in staat om aan de wens die bij de vereniging en zijn bewoners leeft te voldoen. We proberen in ieder geval zo veel mogelijk binnen de financiële mogelijkheden op maat te leveren. Is er in het voorjaar meer onderhoud nodig? Dan komen we. Moet er tijdens de herfst vanwege de vallende bladeren onderhoud worden gedaan? Dan komen we. In de zomer buiten zitten maar schiet het onkruid alle kanten op en maakt dat het zitten niet meer aangenaam? Dan komen we. We willen niet dat de tuin uw gezamenlijke woongenot bederft en dus bieden we een oplossing op maat die bij de vereniging past. We zien onszelf dan ook graag als een aanvulling op het woongenot en de taken van een vereniging. Het onderhoud moet iets zijn dat opzich zelf staat. Met één contactpersoon en duidelijke afspraken.

In Amsterdam, Amstelveen en zeker in Almere zijn veel verenigingen afhankelijk van vrijwillige besturen. Zij doen dat werk er vaak naast en hebben dan vaak niet ook nog eens de tijd om elke keer een opdracht voor het tuinonderhoud te doen of om het zelf bij te houden. Het zou toch prettig zijn als dat allemaal in één keer wordt gedaan. Afspraken maken en aan de gang. Wij hebben speciale tarieven voor Verenigingen van Eigenaren. Er wordt immers voor een langere periode een afspraak gemaakt. En mocht het toch een keer nodig zijn dat we extra moeten komen vanwege een storm, een omgevallen boom of wat dan ook? Dan komen we. Het totale pakket aan onderhoudt wordt op maat gemaakt.

Full Service Hoveniersbedrijf Boumans denkt graag met uw bestuur mee over wat de mogelijkheden zijn. Klik hier om een vrijblijvende afspraak in te plannen. Bellen kan ook. Dan komen we.

Waarom klanten kiezen voor full service hoveniersbedrijf Boumans

Full service hoveniersbedrijf Boumans is een hovenier in Amsterdam en regio Amstelveen.

Wij zijn u graag van dienst voor werkzaamheden zoals tuin aanleggen, tuin onderhouden, tuin verlichting, bestrating, beregeningsinstallatie en nog veel meer.

  • Ruim 30 jaar vakervaring.
  • Ruim 1000 projecten afgerond.
  • Gemiddelde beoordeling van 8,9.
  • 100% beveelt Boumans aan.