Kant en klaar haag

Home » Services » Algemene werkzaamheden » Kant en klaar haag
U HOEFT GEEN JAREN TE WACHTEN

Kant & klaar haag - meteen een groene afscheiding

Als u direct een afscheiding aan wenst te brengen in uw tuin kunt u natuurlijk kiezen voor eens schutting van bijvoorbeeld hout. Maar mooier en natuurlijk is het aanbrengen van een haag. Helaas is er bij een haag vaak veel geduld nodig omdat het soms maanden of zelfs jaren kan duren voordat de haag groen wordt en dichtgroeit.

Door gebruik te maken van de Kant & Klaar Haag van Mobilane is dat wachten vanaf nu verleden tijd!

Kant & klaar haag Hovenier Blaricum

Privacy & veiligheid

Door gebruik te maken van de Kant & Klaar Haag heeft u direct een groene, dichte haag waarmee u uw veiligheid en privacy vergroot. De Kant & Klaar Haag is verkrijgbaar in verschillende varianten: wintergroene Hedera (klimop), bladverliezende Carpinus (haagbeuk) en Fagus (beuk).

De Kant & Klaar Haag is verkrijgbaar in verschillende afmetingen zodat er altijd een geschikte optie voor u is. Het plaatsen van de Haag kan bijna altijd en is dus niet seizoensgebonden (vorstperiodes uitgezonderd). De haag wordt geplaatst met behulp van een kwalitatief hoogwaardig, nauwelijks zichtbaar hekwerk waardoor uw tuin wordt afgeschermd voor onbevoegde personen en kinderen er niet zomaar doorheen kunnen glippen.

Kies voor de Kant & Klaar Haag van Mobilane in combinatie met vakmanschap en ervaring van Full Service Hoveniersbedrijf Boumans en u bent verzekerd van jarenlang tuinplezier!

WAAROM KLANTEN KIEZEN VOOR

Full Service Hoveniersbedrijf Boumans

Full Service Hoveniersbedrijf Boumans is een hovenier in Amsterdam en regio Amstelveen.

Wij zijn u graag van dienst voor werkzaamheden als tuinaanleggen, tuinonderhouden, tuin verlichting, bestrating, beregeningsinstallatie en nog veel meer.

Algenbestrijding Hovenier Bussum

30 jaar vakervaring

Met bedrijven & particulieren

Bel voor meer informatie

Beoordeeld met een 9

Velen tevreden klanten

Uitgebreide online offerte

Uitgebreide open offerte