Skip to main content
Home » services » Uw Hovenier voor bedrijven

UW ZORGEN UIT HANDEN

Bij Full Service Hoveniersbedrijf Boumans ben u aan het juiste adres als het gaat om het aanleggen van uw tuin, de tuinonderhouden, tuinverlichting, bestrating, beregeningsinstallatie en nog veel meer. We zijn al jaren gespecialiseerd in deze diensten en meer! We staan klaar voor zowel particulieren als bedrijven dus is de buitenruimte van uw bedrijf toe aan onderhoud of een complete make-over? Neem dan nu contact met ons op voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek en een offerte op maat!

Zeker als bedrijf wilt u focussen op waar u goed in bent: het runnen van uw bedrijf. Het is daarom niet handig als u of uw medewerkers daarnaast ook nog bezig moeten zijn om de tuin te onderhouden. Boumans hoveniers kan dit voor u uit handen nemen. Met onze hoveniers die jarenlange ervaringen hebben in het onderhouden, verzorgen en aanleggen van zowel grote-als kleine tuinen weten zij precies hoe je de tuin er schitterend uit laat zien. Hierdoor kunnen u, uw werknemers of de inwoners van uw gebouwen genieten van een prachtige tuin zonder hier zelf naar te hoeven omkijken. Boumans hoveniers biedt onder andere de volgende services aan voor bedrijven:

Onderhoudspakketten

Onderhoud van bedrijfsterrein en-tuin

Onderhoud voor VvE

Full Service Hoveniersbedrijf Boumans biedt u verschillende onderhoudspakketten aan voor de tuin. Deze onderhoudspakketten zijn zowel voor particulieren als bedrijven af te nemen. Onze deskundige medewerkers gaan met u in gesprek over de frequentie van het onderhoud en we bekijken samen welke facetten van het onderhoud u wenst uit te besteden. Het is mogelijk om bepaalde onderdelen van het onderhoud zelf uit te voeren en als dit uw wens is dan denken wij met u mee en geven u tips voor de uitvoering. We kunnen u echter ook het gehele onderhoud van de tuin uit handen nemen. Zo wordt u volledig ontzorgt en kunt u optimaal genieten van uw tuin.

We brengen al onze werkzaamheden en diensten vooraf in kaart en stellen een op maat gemaakte offerte voor uw onderhoudsplan op. Zo komt u nooit voor onverwachte verrassingen te staan! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan nu contact met ons op!

OFFERTE AANVRAGEN

Waarom klanten kiezen voor

Full Service Hoveniersbedrijf Boumans

Full Service Hoveniersbedrijf Boumans is een hovenier in Amsterdam en regio Amstelveen.

Wij zijn u graag van dienst voor werkzaamheden als tuinaanleggen, tuinonderhouden, tuinverlichting, bestrating, beregeningsinstallatie en nog veel meer.

30 jaar vakervaring

met bedrijven & particulieren

Bel voor meer informatie

Bereikbaar op
020 – 453 78 32
036 – 530 99 90

Beoordeeld met een 9

Velen tevreden klanten

Uitgebreide online offerte

Uitgebreide open offerte