Hoteltuinen

ONDERHOUD VAN

Hoteltuinen

Iedereen geniet van een hotelovernachting. Even weg uit de eigen omgeving, lekker ontspannen. Een mooi hotel draagt bij aan deze ervaring. Maar het houdt niet op bij het hotel. Ook de hoteltuin speelt een belangrijke rol bij de klantervaring en is een visitekaartje voor uw onderneming. Het is daarom uitermate belangrijk om ook de tuin voldoende aandacht te geven. Een prachtig hotel met een verwaarloosde tuin doet afbreuk aan de klantervaring. Een prachtig onderhouden tuin draagt juist bij aan een positieve ervaring en de tevredenheid van uw gasten.

Bij Full Service Hoveniersbedrijf Boumans weten we hoeveel tijd en kennis er nodig is om hoteltuinen, die meestal groter dan gemiddeld zijn, goed te kunnen onderhouden. Het is dan ook niet gek dat dit er soms bij inschiet of over het hoofd wordt gezien door het hotelmanagement. Het zijn immers genoeg andere dingen die gedaan moeten worden om het hotel draaiende te houden.

Hoteltuinen Hovenier Huizen

Gelukkig is Full Service Hoveniersbedrijf Boumans gespecialiseerd in het ontwerpen en onderhouden van hoteltuinen. U kunt deze werkzaamheden dus met een gerust hart aan onze ervaren medewerkers overlaten. Wenst u een nieuw ontwerp voor uw hoteltuin? Of bent u opzoek naar een partij die u het onderhoud geheel of gedeeltelijk uit handen kan nemen? Zoek dan niet verder! Onze medewerkers beschikken over de deskundigheid om deze doelen voor u te realiseren. Graag gaan we met u in gesprek om uw wensen en behoeften te bespreken en stellen aan de hand hiervan een op maat gemaakt plan en bijbehorende offerte op. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u achteraf nooit voor onverwachte verrassingen te staan. Wel zo prettig!

Benieuwd naar de mogelijkheden die Full Service Hoveniersbedrijf Boumans biedt voor uw hoteltuin? Neem dan nu contact met ons op!

WAAROM KLANTEN KIEZEN VOOR

Full Service Hoveniersbedrijf Boumans

Full Service Hoveniersbedrijf Boumans is een hovenier in Amsterdam en regio Amstelveen.

Wij zijn u graag van dienst voor werkzaamheden als tuinaanleggen, tuinonderhouden, tuin verlichting, bestrating, beregeningsinstallatie en nog veel meer.

Algenbestrijding Hovenier Bussum

30 jaar vakervaring

Met bedrijven & particulieren

Bel voor meer informatie

Beoordeeld met een 9

Velen tevreden klanten

Uitgebreide online offerte

Uitgebreide open offerte