Skip to main content

ONDERHOUD VAN

De Vereniging van Eigenaren pakt vaak veel organisatorische en praktische zaken op in wooncomplexen. Dat is hartstikke fijn want dat bespaart de bewoners vaak veel tijd. Maar hoe zit het met het gezamenlijke groen of de tuin van het complex? Kan het groen of de gezamenlijke tuin van uw wooncomplex wel wat aandacht gebruiken? Bel dan Full Service Hoveniersbedrijf Boumans! We helpen de VvE graag op weg of nemen zelfs het volledige onderhoud over!

Bij Full Service Hoveniersbedrijf Boumans zijn wij gespecialiseerd in groen- en tuinonderhoud voor VvE’s. We zijn er ons terdege van bewust dat tijd en (financiële) middelen in de VvE bijna altijd schaars zijn. En dat er soms ad hoc actie nodig is. Daar passen we ons volledig op aan. Waar bent u precies naar opzoek? Ondersteuning bij het onderhoud? Dan bieden onze ervaren medewerkers u praktische tips en advies op maat. Bent u opzoek naar een organisatie die het volledige onderhoud kan overnemen? Dan stellen we samen met de VvE een onderhoudscontract op gebaseerd op de specifieke wensen en behoeften van het wooncomplex. En is het een keer nodig om langs te komen buiten de reguliere frequentie om? Dan is dat natuurlijk geen enkel probleem!

Gelukkig is Full Service Hoveniersbedrijf Boumans gespecialiseerd in het ontwerpen en onderhouden van hoteltuinen. U kunt deze werkzaamheden dus met een gerust hart aan onze ervaren medewerkers overlaten. Wenst u een nieuw ontwerp voor uw hoteltuin? Of bent u opzoek naar een partij die u het onderhoud geheel of gedeeltelijk uit handen kan nemen? Zoek dan niet verder! Onze medewerkers beschikken over de deskundigheid om deze doelen voor u te realiseren. Graag gaan we met u in gesprek om uw wensen en behoeften te bespreken en stellen aan de hand hiervan een op maat gemaakt plan en bijbehorende offerte op. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u achteraf nooit voor onverwachte verrassingen te staan. Wel zo prettig!

Benieuwd naar de mogelijkheden die Full Service Hoveniersbedrijf Boumans biedt voor uw hoteltuin? Neem dan nu contact met ons op!

OFFERTE AANVRAGEN

Waarom klanten kiezen voor

Full Service Hoveniersbedrijf Boumans

Full Service Hoveniersbedrijf Boumans is een hovenier in Amsterdam en regio Amstelveen.

Wij zijn u graag van dienst voor werkzaamheden als tuinaanleggen, tuinonderhouden, tuinverlichting, bestrating, beregeningsinstallatie en nog veel meer.

30 jaar vakervaring

met bedrijven & particulieren

Bel voor meer informatie

Bereikbaar op
020 – 453 78 32
036 – 530 99 90

Beoordeeld met een 9

Velen tevreden klanten

Uitgebreide online offerte

Uitgebreide open offerte