Uw hovenier voor particulieren

Home » Services » Uw hovenier voor particulieren
voor particulieren

Uw hovenier

Bent u op zoek onderhoud of vervanging van uw tuin? Of bent u recent verhuis en wilt u een nieuwe tuin laten aanleggen? Boumans hoveniers kan u helpen met de renovatie van uw tuin!  Met jarenlange ervaring zorgen onze hoveniers ervoor dat uw tuin weer gaat sprankelen.  Allereerst door advies op maat te geven waarbij rekening wordt gehouden met uw wensen en belangen voor in de tuin. Vervolgens door de tuinwerkzaamheden voor u uit handen te nemen, waardoor u met een gerust hart achterover kunt leunen. Wat uw wensen ook zijn, Boumans hoveniers brengt uw droomtuin tot realisatie. U kunt ons onder andere inschakelen voor de volgende services:

Tuinrenovatie

Onderhoudsbeurten

Complete tuinaanleg

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om gebruik te maken van volledig nieuwe producten of een combinatie van wat u al heeft en nieuw aan te schaffen elementen. De deskundigen van Full Service Hoveniersbedrijf Boumans laten u graag zien wat er allemaal mogelijk is. Benieuwd naar de renovatiemogelijkheden voor uw tuin? Neem dan nu contact met ons op voor een adviesgesprek op maat en een geheel vrijblijvende offerte!

WAAROM KLANTEN KIEZEN VOOR

Full Service Hoveniersbedrijf Boumans

Full Service Hoveniersbedrijf Boumans is een hovenier in Amsterdam en regio Amstelveen.

Wij zijn u graag van dienst voor werkzaamheden als tuinaanleggen, tuinonderhouden, tuin verlichting, bestrating, beregeningsinstallatie en nog veel meer.

Algenbestrijding Hovenier Bussum

30 jaar vakervaring

Met bedrijven & particulieren

Bel voor meer informatie

Bereikbaar op 020 – 453 78 32

Beoordeeld met een 8,3

Velen tevreden klanten

Uitgebreide online offerte

Uitgebreide open offerte