Skip to main content
Home » services » Uw hovenier voor particulieren » Kindvriendelijke tuin

VEILIG, VERMAKELIJK EN LEERZAAM

Wat is er fijner dan kinderen die buiten spelen? En dan ook nog in hun eigen tuin! Plezier maken en
leren over de natuur, en dat allemaal binnen de veiligheid die de eigen tuin hen biedt.

Kinderen zitten steeds vaker en steeds langer binnen. Achter hun laptop, spelcomputer of smartphone. Hoe krijg je ze weer naar buiten?! Een kindvriendelijke tuin kan helpen om ze vaker en langer naar buiten te krijgen. Want wat is er nou leuker dan buitenspelen? De mogelijkheden voor een kindvriendelijke tuin zijn eindeloos. Of u nu een grote of kleinere tuin tot uw beschikking heeft, er is altijd een fijne plek van te maken waar kinderen veilig kunnen spelen. En daarvoor hoeft u niet eens hele grote veranderingen aan te brengen! Denk bijvoorbeeld aan het
plaatsen van een zandbak, trampoline of een schommel. Omring speeltoestellen met rubberen tegels zodat een eventuele val niet teveel schade aanricht.

Vinden uw kinderen het leuk om mee te helpen in de tuin? Denk dan aan het aanleggen van een moestuintje. Zo leren ze seizoensgebonden gewassen kennen en maken ze de ontwikkeling van zaadje tot volgroeide groente of fruit van dichtbij mee!

Ook is het mogelijk om een stukje van de tuin in te richten voor dieren. Dit kunnen allerlei dieren zijn. Huisdieren als kippen en konijnen doen het goed in de tuin maar het is ook leuk om een vogelhuisje te plaatsen zodat er  misschien wel jongen zijn te bewonderen in de lente. Of een insectenhotel! Ook hier kunnen kinderen lekker actief mee zijn en leren ze veel van.

Benieuwd hoe u van uw tuin een kindvriendelijke tuin kunt maken? Neem dan nu contact met ons op
voor een adviesgesprek op maat en een geheel vrijblijvende offerte!

OFFERTE AANVRAGEN

Waarom klanten kiezen voor

Full Service Hoveniersbedrijf Boumans

Full Service Hoveniersbedrijf Boumans is een hovenier in Amsterdam en regio Amstelveen.

Wij zijn u graag van dienst voor werkzaamheden als tuinaanleggen, tuinonderhouden, tuinverlichting, bestrating, beregeningsinstallatie en nog veel meer.

30 jaar vakervaring

met bedrijven & particulieren

Bel voor meer informatie

Bereikbaar op
020 – 453 78 32
036 – 530 99 90

Beoordeeld met een 9

Velen tevreden klanten

Uitgebreide online offerte

Uitgebreide open offerte