Skip to main content

Full Service Hoveniersbedrijf Boumans

Tuin aanleg Laren

Wij begrijpen dat elke tuin uniek is en een persoonlijke aanpak vereist. Met meer dan 30 jaar ervaring in tuinaanleg in Laren zijn wij de perfecte partner om uw droomtuin te realiseren. Onze deskundige hoveniers staan klaar om u te voorzien van passend advies en een op maat gemaakt plan, zodat uw tuin perfect aansluit bij uw wensen en behoeften.

Het proces begint met een geheel vrijblijvende afspraak om uw huidige tuin te bekijken. Tijdens deze afspraak brengen we de mogelijkheden en eventuele beperkingen in kaart, zodat we een goed beeld krijgen van wat er nodig is voor uw tuinproject. Samen met u bespreken we uw wensen en ideeën, zodat we een gedetailleerd plan kunnen opstellen voor de aanleg van uw nieuwe tuin.

Wanneer u ons de opdracht geeft voor de tuinaanleg, gaan onze gespecialiseerde en ervaren hoveniers in Laren  aan de slag met het realiseren van uw droomtuin. We beginnen met het leegruimen van de huidige tuin en voeren vervolgens alle werkzaamheden uit volgens plan. Denk hierbij aan het aanleggen van bestrating, het planten van begroeiing, het installeren van verlichting en het aanbrengen van een beregeningsinstallatie. Zo zorgen we ervoor dat uw tuin volledig naar wens wordt aangelegd.

 

Kwaliteit

We staan garant voor de kwaliteit van ons werk. We werken met hoogwaardige materialen en onze hoveniers zijn opgeleid en ervaren in het aanleggen en onderhouden van tuinen.

Wij staan garant voor een nauwkeurige en zorgvuldige oplevering van uw nieuwe tuin. Tijdens de oplevering beantwoorden wij al uw vragen en doen wij er alles aan om de tuin volledig naar uw wensen aan te leggen. Ook na de oplevering blijven wij voor u beschikbaar. Wij zijn bereid om aanpassingen te verrichten, advies te geven over onderhoud of u op een andere manier van dienst te zijn.

Onze dienstverlening gaat verder dan alleen de aanleg van uw tuin. Wij willen een duurzame relatie met onze klanten opbouwen, zodat u altijd op onze expertise en ondersteuning kunt vertrouwen als het gaat om uw tuin.

Wij streven naar langdurige relaties met onze klanten. Dit betekent dat wij ook na de oplevering van uw tuin voor u klaar staan om eventuele vragen te beantwoorden of aanpassingen te maken. Wij bieden tevens onderhoud en nazorg aan om ervoor te zorgen dat u jarenlang kunt genieten van uw prachtige tuin. Indien gewenst zijn onze deskundige hoveniers altijd beschikbaar om uw tuin te onderhouden en te verzorgen, zodat deze er altijd op zijn best uitziet. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw buitenruimte en hoeft u zich geen zorgen te maken over het onderhoud ervan.

Duurzaamheid

We vinden het ook belangrijk om rekening te houden met het milieu en duurzaamheid bij het aanleggen van uw tuin. We gebruiken zo veel mogelijk milieuvriendelijke materialen en technieken om uw tuin zo duurzaam mogelijk te maken. Bijvoorbeeld, we adviseren u graag over het gebruik van inheemse plantensoorten, die goed gedijen in het Nederlandse klimaat en bijdragen aan de lokale biodiversiteit.

Naast het gebruik van duurzame materialen, houden we ook rekening met milieuvriendelijke oplossingen voor waterbeheer en afvalverwerking. Denk hierbij aan het installeren van een regenwateropvangsysteem of het composteren van tuinafval. Onze hoveniers informeren u graag over de mogelijkheden om uw tuin zo duurzaam mogelijk te maken.

Creativiteit en tevredenheid

Het proces van een tuinaanleg begint bij ons met een geheel vrijblijvende afspraak om uw huidige tuin te bekijken. Tijdens dit intakegesprek bespreken we uw wensen en ideeën voor uw nieuwe tuin. We brengen de mogelijkheden en eventuele beperkingen in kaart en inventariseren uw behoeften op het gebied van bereikbaarheid, opslag en andere voorzieningen.

We geloven in de kracht van creativiteit en innovatie bij het ontwerpen van uw tuin. Onze ervaren tuinontwerpers zullen samen met u een uniek en persoonlijk ontwerp creëren dat perfect aansluit bij uw wensen en stijl. Of u nu een strakke, moderne tuin wilt of juist een gezellige, natuurlijke plek, wij zorgen voor een ontwerp dat in harmonie is met uw woning en omgeving.

Bij ons staat uw tevredenheid centraal. We hechten veel waarde aan goede communicatie en samenwerking met onze klanten. Vanaf het eerste gesprek tot de oplevering van uw tuin houden we u op de hoogte van de voortgang en betrekken we u bij belangrijke beslissingen. Ook na de oplevering staan we voor u klaar om eventuele vragen te beantwoorden of aanpassingen te maken. Ons doel is om een langdurige relatie op te bouwen met onze klanten, zodat u altijd op ons kunt rekenen voor uw tuinwensen.

Individuele tuinontwerpen op maat Laren

Wanneer u besluit uw tuin grondig aan te pakken, is een goed doordacht plan essentieel. We bieden passend advies en een op maat gemaakt plan voor uw tuinaanleg in Laren. Na een geheel vrijblijvende afspraak om uw huidige tuin te bekijken, bespreken we samen uw wensen, de materialen die u in gedachten heeft en wat het kostenplaatje zal zijn. Door samen te werken, komen we tot een optimaal plan voor de aanleg van uw droomtuin.

Het ontwerpen van een tuin begint bij u. In een intakegesprek inventariseren we uw wensen en behoeften voor de tuin. Wat wilt u met de tuin kunnen doen? Welke sfeer wilt u neerzetten? Heeft u specifieke eisen voor bereikbaarheid, opslag of andere voorzieningen? De antwoorden op dit soort vragen vormen de basis voor een tuinontwerp op maat.

Wanneer u definitief groen licht geeft voor de tuinaanleg, gaan we gefaseerd te werk. We beginnen met het leegruimen van de bestaande tuin en vervolgens wordt de tuin stap voor stap omgetoverd volgens het tuinontwerp. Dit doen we met oog voor detail en een kwalitatief hoogwaardige uitvoering. Zo realiseren we samen uw droomproject en krijgt uw tuin een compleet nieuwe aanblik die jarenlang plezier zal opleveren.

Uw wensen en behoeften staan centraal

We begrijpen dat het ontwerpen van een tuin een vak apart is. Met meer dan 30 jaar ervaring in het ontwerpen en aanleggen van tuinen, weten we als geen ander dat uw wensen en behoeften essentieel zijn voor het uiteindelijke ontwerp. We nemen de tijd om met u in gesprek te gaan over uw visie op uw tuin, zodat we een blauwdruk kunnen creëren die perfect aansluit bij uw wensen. Na het leegruimen van de huidige tuin, starten we met de tuinaanleg volgens het afgesproken plan. Van het aanleggen van bestrating, het planten van begroeiing, het installeren van verlichting tot het aanbrengen van een beregeningsinstallatie en nog veel meer; we zorgen voor een vakkundige uitvoering van uw tuinontwerp.

Contact opnemen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw tuin? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze ervaren hoveniers staan klaar om u te helpen bij het realiseren van uw droomtuin. Met de juiste voorbereiding, vakmensen en materialen zorgen we ervoor dat u jarenlang kunt genieten van een prachtige tuin die perfect aansluit bij uw wensen.
Om een goed beeld te krijgen van uw tuin en uw wensen, nodigen we u graag uit voor een vrijblijvende afspraak. Tijdens deze afspraak bekijken we samen de huidige staat van uw tuin en bespreken we uw ideeën en verwachtingen. Op basis van deze informatie kunnen we een passend plan opstellen voor de aanleg of renovatie van uw tuin. Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen op een moment dat het u uitkomt. We kijken ernaar uit om samen met u uw droomtuin te realiseren!

OFFERTE AANVRAGEN

Waarom klanten kiezen voor

Full Service Hoveniersbedrijf Boumans

Full Service Hoveniersbedrijf Boumans is een hovenier in Amsterdam en regio Amstelveen.

Wij zijn u graag van dienst voor werkzaamheden als tuinaanleggen, tuinonderhouden, tuinverlichting, bestrating, beregeningsinstallatie en nog veel meer.

30 jaar vakervaring

met bedrijven & particulieren

Bel voor meer informatie

Bereikbaar op
020 – 453 78 32
036 – 530 99 90

Beoordeeld met een 9

Velen tevreden klanten

Uitgebreide online offerte

Uitgebreide open offerte