Skip to main content
Home » Hovenier Amsterdam

Full Service Hoveniersbedrijf Boumans

Op zoek naar een hovenier in Amsterdam? Full service hoveniersbedrijf Boumans staat tot uw beschikking voor de gehele regio Amsterdam en daaromheen. Wij zijn u graag van dienst voor werkzaamheden zoals tuin aanleggentuin onderhoudentuinverlichtingbestratingberegeningsinstallatie nog veel meer. Voor het uitbesteden van al uw tuin werkzaamheden bent u bij ons op het juiste adres!

Ons team bestaat uit totaal tien mensen die u graag van dienst zijn voor het uitbesteden van al uw tuinwerkzaamheden. Bij zowel de tuinaanleg als het onderhoud van uw tuin heeft u contact met een vaste werknemer die met zorg uw wensen verwezenlijkt.

OFFERTE AANVRAGEN

Wie zijn wij?

Boumans Hoveniers heeft zijn wortels stevig verankerd in de hoofdstad Amsterdam. Wij opereren vanaf 1934 in Amsterdam en staan sinds 1979 bekend onder de naam Full Service Hoveniersbedrijf Boumans. Met specialisaties in het ontwerpen van tuinen, tuinaanleg, tuinonderhoud en bestrating staan wij bekend om ons vakmanschap en toewijding aan het creëren van prachtige, functionele buitenruimtes. We zijn een familiebedrijf en hebben service, kwaliteit en vooral u als klant centraal staan. U neemt immers een grote beslissing waarvan u nog vele jaren wilt genieten.

Alle diensten die wij leveren

Onze diensten

Tuinontwerp Amsterdam

Bij Boumans Hovenier vormt uw visie de basis voor een doordacht tuinontwerp. Onze ervaren hoveniers begrijpen dat elke tuin een persoonlijk karakter moet hebben, of u nu streeft naar een weelderige bloementuin, een strakke moderne buitenruimte of een knusse plek om te ontspannen. Wij beloven niet alleen een prachtig ontwerp, maar onze hoveniers combineren dit met functionaliteit. Met hoogwaardige materialen en innovatieve ontwerptechnieken creëren we een tuin die niet alleen bij oplevering mooi is, maar ook de opvolgende jaren mooi blijft.

Tuinaanleg Amsterdam

Boumans Hovenier gaat verder dan alleen ontwerp; we streven naar de daadwerkelijke realisatie van uw droomtuin. Onze bekwame professionals in tuinaanleg beschikken over het vakmanschap om hoogwaardige materialen te gebruiken en uw tuin tot leven te brengen volgens het ontworpen plan. Of het nu gaat om het zorgvuldig planten van bloembedden, het plaatsen van een sierlijke pergola of het aanleggen van een weelderig gazon, Boumans Hovenier staat garant voor nauwkeurigheid en precisie. Zo verzekeren we dat uw tuin niet alleen een prachtige oase is bij oplevering, maar ook blijft in de toekomst.

Tuinonderhoud Amsterdam

Heeft u de tijd, energie of wil niet meer om uw tuin te onderhouden? Een prachtige tuin behouden vereist toewijding, waarvoor u onze vakkundige hoveniers in kan schakelen. Of het nu gaat om snoeien, bemesten, onkruid verwijderen of algemeen onderhoud, onze hoveniers zorgen ervoor dat uw tuin elk seizoen er weer prachtig bij staat. Door Boumans Hovenier in te schakelen voor tuinonderhoud, geeft u uw groene oase de zorg die het verdient. Onze toewijding gaat verder dan alleen het uiterlijk; we streven naar een gezonde en bloeiende tuin die langdurig blijft schitteren.

Bestrating Amsterdam

Naast groene expertise bieden wij een vakkundige bestrating service. Of u nu op zoek bent naar een nieuw terras, een sierlijk tuinpad of een complete herinrichting van uw buitenruimte, onze hoveniers combineren functionaliteit met esthetiek. Wij begrijpen dat bestrating een integraal onderdeel is van het totale tuinontwerp en zorgen voor een naadloze integratie. Hiermee verzekeren we dat uw buitenruimte niet alleen mooi is om naar te kijken, maar ook praktisch en duurzaam blijft. Full Service Hoveniersbedrijf Boumans kan u deskundig advies geven over de patronen van de tegels, wat voor soort tegels u kunt gebruiken en hoe uw bestrating het langst meegaat. Ook zorgen onze hoveniers ervoor dat uw stenen minder snel zakken. Mocht u dus advies of hulp nodig hebben met uw bestrating kunt u ook bij Full Service Hoveniersbedrijf Boumans terecht.

OFFERTE AANVRAGEN

Waarom een hovenier inschakelen?

Waarom zou u een hovenier inschakelen voor uw tuinprojecten? Het antwoord is simpel: expertise, kwaliteit en gemak. Een hovenier brengt niet alleen vakkennis mee, maar ook toewijding aan het vak. Wij begrijpen planten, bodemkwaliteit, en ontwerpprincipes. Of het nu gaat om het creëren van een nieuwe tuin, het onderhouden van een bestaande, of het leggen van bestrating, een hovenier zorgt voor een professionele aanpak en duurzame resultaten.

Bij het tuinontwerp brengt een hovenier creativiteit en inzicht in het spel, waarbij uw visie wordt omgezet in een uniek en doordacht ontwerp. Bij de tuinaanleg worden niet alleen planten geplaatst; er ontstaat een levendig werk dat gedijt en evolueert met de seizoenen. Het tuinonderhoud door een hovenier garandeert niet alleen een aantrekkelijke buitenruimte, maar ook een gezonde groei van planten en bloemen. Bij bestrating wordt niet enkel gekozen voor de esthetiek, maar ook voor duurzame materialen en technieken, wat resulteert in een functionele en aantrekkelijke buitenomgeving die de tand des tijds doorstaat.

Kosten hovenier Amsterdam

Bij Boumans Hovenier geloven wij in transparantie. De kosten van onze diensten variëren op basis van uw specifieke behoeften en de omvang van het project. Wij bieden echter eerlijke en duidelijke prijzen. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende analyse van uw buitenruimte, gevolgd door een gedetailleerde offerte. Op deze manier weet u precies waar u aan toe bent en kunt u met vertrouwen uitkijken naar een zorgeloze samenwerking met ons deskundige team.

Vraag een offerte aan

Bent u klaar om uw buitenruimte te transformeren tot een groen paradijs? Neem vandaag nog contact op met Boumans Hoveniers voor een vrijblijvende offerte. Ons team staat voor u klaar om uw visie werkelijkheid te maken en een tuin te creëren die niet alleen mooi is, maar ook aansluit op uw levensstijl en behoeften. Ontdek de schoonheid van een groene tuin en ervaar de transformatie die Boumans Hoveniers kan brengen voor uw buitenruimte in Amsterdam.

OFFERTE AANVRAGEN

Waarom klanten kiezen voor

Full Service Hoveniersbedrijf Boumans

Full Service Hoveniersbedrijf Boumans is een hovenier in Amsterdam en regio Amstelveen.

Wij zijn u graag van dienst voor werkzaamheden als tuinaanleggen, tuinonderhouden, tuinverlichting, bestrating, beregeningsinstallatie en nog veel meer.

30 jaar vakervaring

met bedrijven & particulieren

Bel voor meer informatie

Bereikbaar op
020 – 453 78 32
036 – 530 99 90

Beoordeeld met een 9

Velen tevreden klanten

Uitgebreide online offerte

Uitgebreide open offerte