Skip to main content
Home » services » Algemene werkzaamheden » Groene daken

EEN PLAN OP MAAT

We zien het steeds vaker; groene daken. Geen dakpannen of grind maar vrolijke, groene daken begroeid met bloemen, planten, kruiden en verschillende soorten gras. Zowel op bedrijfspanden als bij particulieren zien we deze groene daken steeds vaker voorkomen. Onze deskundige hoveniers gaan zeer zorgvuldig aan de slag bij het aanbrengen van een groen dak.

Ze brengen verschillende lagen aan op het bestaande dak om zowel het dak als de begroeiing te beschermen. Daarna kan de gekozen beplanting worden aangebracht. En de keuze aan begroeiing hangt helemaal af van uw persoonlijke wensen. Afhankelijk van uw dak kunt u kiezen voor bloemen, (vet)planten, kruiden, gras. Maar ook struiken en zelfs (kleine) bomen behoren tot de mogelijkheid als uw dak stevig genoeg is. Een groen dak heeft veel voordelen. Het beschermt uw huidige dak en verlengt hiermee de levensuur.

Het heeft een warmte vertragende werking waardoor het in de zomer binnen langer koel blijft. Het absorbeert regenwater, draagt bij aan een betere luchtkwaliteit en ziet er natuurlijk ook nog eens hartstikke mooi uit.

Als het gaat om de aanleg van groene daken maakt Full Service Hoveniersbedrijf Boumans gebruik van de systemen van Mobilane Groenconcepten. Hun product Mobiroof is uitermate geschikt voor het aanbrengen van een groen dak. Het systeem bestaat uit verschillende klant en klare cassettes die op het dak worden geplaatst. Samen vormen ze een groen dak. De voordelen van Mobiroof zijn dan ze erg licht zijn, makkelijk te plaatsen en weinig onderhoud nodig hebben. Hierdoor zijn ze bijna altijd toepasbaar.

Kiest u voor een groen dak van Mobiroof via Full Service Hoveniersbedrijf Boumans dan bent u verzekerd van vakmanschap en jarenlang tuinplezier!

OFFERTE AANVRAGEN

DUURZAAM & COMFORT

Koeler in de zomer, warmer in de winter

Het houdt regenwater vast

Verbetert de luchtkwaliteit

Door de juiste keuze qua planten is uw groene dak nagenoeg onderhoudsvrij

Waarom klanten kiezen voor

Full Service Hoveniersbedrijf Boumans

Full Service Hoveniersbedrijf Boumans is een hovenier in Amsterdam en regio Amstelveen.

Wij zijn u graag van dienst voor werkzaamheden als tuinaanleggen, tuinonderhouden, tuinverlichting, bestrating, beregeningsinstallatie en nog veel meer.

30 jaar vakervaring

met bedrijven & particulieren

Bel voor meer informatie

Bereikbaar op
020 – 453 78 32
036 – 530 99 90

Beoordeeld met een 9

Velen tevreden klanten

Uitgebreide online offerte

Uitgebreide open offerte