Tuinontwerp

Home » Services » Algemene werkzaamheden » Tuinontwerp
EEN GOED ONTWERP VAN CRUCIAAL BELANG

Tuin ontwerp

Het ontwerpen van een tuin is een vak apart. Gelukkig hebben we bij Full Service Hoveniersbedrijf Boumans meer dan 30 jaar ervaring in het ontwerpen en aanleggen van tuinen. Dit kunnen we natuurlijk niet zonder u.
Bij het ontwerpen van een tuin zijn uw wensen en behoeften van essentieel belang en liggen daarmee ten grondslag aan het uiteindelijk ontwerp.

Om een goed ontwerp tot stand te kunnen brengen gaan we met u in gesprek over uw visie op uw tuin. Wat heeft u nodig? Een goedbereikbare plek voor de container? Een opbergruimte voor fietsen, barbecue en/of (tuin)gereedschap? Wilt u een groot terras met veel plek om in (of juist uit) de zon te kunnen zitten? Is tuinverlichting wenselijk of misschien zelfs noodzakelijk? Of ziet u liever veel gras, groen en beplanting? De antwoorden op onder ander deze vragen geven ons de blauwdruk voor het ontwerp van de tuin.

Tuin Ontwerp Hovenier Almere

Het is tevens mogelijk om, naast onze ervaren medewerkers, een tuinarchitect in te schakelen om tot een optimaal ontwerp te komen. De combinatie van hun expertise en onze jarenlange ervaring en vakmanschap leidt tot verbluffend mooie resultaten. Natuurlijk staan wij er ook voor open om samen te werken met een tuinarchitect van uw keuze.

WAAROM KLANTEN KIEZEN VOOR

Full Service Hoveniersbedrijf Boumans

Full Service Hoveniersbedrijf Boumans is een hovenier in Amsterdam en regio Amstelveen.

Wij zijn u graag van dienst voor werkzaamheden als tuinaanleggen, tuinonderhouden, tuin verlichting, bestrating, beregeningsinstallatie en nog veel meer.

Algenbestrijding Hovenier Bussum

30 jaar vakervaring

Met bedrijven & particulieren

Bel voor meer informatie

Beoordeeld met een 9

Velen tevreden klanten

Uitgebreide online offerte

Uitgebreide open offerte