Skip to main content
Home » services » Algemene werkzaamheden » Tuinverlichting

VAAK OVER HET HOOFD GEZIEN MAAR TOCH ECHT VAN ESSENTIEEL BELANG

Tuinverlichting is om meerdere redenen van essentieel belang. Allereerst is tuinverlichting natuurlijk functioneel. Buitenverlichting zorgt ervoor dat je meer kunt zien. Zo kun je je veiliger door de tuin bewegen. Daarnaast zorgt tuinverlichting voor meer sfeer. Het is een manier om buiten met binnen te verbinden. En door gebruik te maken van tuinverlichting kun je op mooie dagen langer buiten blijven zitten om te genieten van de tuin en gezellige momenten met familie en vrienden. Als laatst is tuinverlichting ook een manier van beveiliging. Uit onderzoek blijkt dat de aanwezigheid van tuinverlichting de kans op inbraken aanzienlijk verkleint. Allemaal redenen om tuinverlichting aan te brengen in uw tuin.

Er zijn verschillende mogelijkheden als het gaat om tuinverlichting. Bij Full Service Hoveniersbedrijf Boumans maken we bij voorkeur gebruik van tuinverlichting op basis van 12 volt. Dit systeem is veiliger door het lage voltage en beter bestand tegen vocht. Tevens zijn deze systemen later relatief makkelijk aan te passen en uit te breiden. Ook is door het gebruik van LED verlichting het energieverbruik een stuk lager waardoor de kosten worden gedrukt.

We maken bij Full Service Hoveniersbedrijf Boumans alleen gebruik van hoogwaardige tuinverlichting. Door deze verlichtingssystemen te combineren met ons jarenlange vakmanschap bent u gegarandeerd van jarenlang tuinplezier!

Waarom klanten kiezen voor

Full Service Hoveniersbedrijf Boumans

Full Service Hoveniersbedrijf Boumans is een hovenier in Amsterdam en regio Amstelveen.

Wij zijn u graag van dienst voor werkzaamheden als tuinaanleggen, tuinonderhouden, tuinverlichting, bestrating, beregeningsinstallatie en nog veel meer.

30 jaar vakervaring

met bedrijven & particulieren

Bel voor meer informatie

Bereikbaar op
020 – 453 78 32
036 – 530 99 90

Beoordeeld met een 9

Velen tevreden klanten

Uitgebreide online offerte

Uitgebreide open offerte