Skip to main content
Home » services » Uw Hovenier voor bedrijven » Onderhoudspakketten

UW ZORGEN UIT HANDEN

ij Full Service Hoveniersbedrijf Boumans ben u aan het juiste adres als het gaat om het aanleggen van uw tuin, de tuinonderhouden, tuinverlichting, bestrating, beregeningsinstallatie en nog veel meer. We zijn al jaren gespecialiseerd in deze diensten en meer! We staan klaar voor zowel particulieren als bedrijven dus is de buitenruimte van uw bedrijf toe aan onderhoud of een complete make-over? Neem dan nu contact met ons op voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek en een offerte op maat!

Elke tuin, groot of klein, heeft onderhoud nodig. Echter, niet iedereen heeft tijd om dit onderhoud zelf te verrichten. Zeker als het u druk heeft met de dagelijkse bezigheden die komen kijken bij het runnen van een eigen bedrijf is het goed voor te stellen dat het onderhoud van de bedrijfstuin erbij inschiet.

En als u er wél tijd voor heeft dan ontbreekt wellicht de kennis. Wij als vakbekwaam hovenier staan voor u klaar om het onderhoud gedeeltelijk of volledig van u over te nemen. Onze ervaren medewerkers zijn gespecialiseerd in het onderhoud van tuinen en hebben de juiste kennis om uw bedrijfstuin om de juiste manier te onderhouden zodat u er optimaal van kunt genieten zonder dat het
u tijd of energie kost!

Full Service Hoveniersbedrijf Boumans biedt u verschillende onderhoudspakketten aan voor de tuin. Deze onderhoudspakketten zijn zowel voor particulieren als bedrijven af te nemen. Onze deskundige medewerkers gaan met u in gesprek over de frequentie van het onderhoud en we bekijken samen welke facetten van het onderhoud u wenst uit te besteden. Het is mogelijk om bepaalde onderdelen van het onderhoud zelf uit te voeren en als dit uw wens is dan denken wij met u mee en geven u tips voor de uitvoering. We kunnen u echter ook het gehele onderhoud van de tuin uit handen nemen. Zo wordt u volledig ontzorgt en kunt u optimaal genieten van uw tuin.

We brengen al onze werkzaamheden en diensten vooraf in kaart en stellen een op maat gemaakte offerte voor uw onderhoudsplan op. Zo komt u nooit voor onverwachte verrassingen te staan! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan nu contact met ons op!

OFFERTE AANVRAGEN

Waarom klanten kiezen voor

Full Service Hoveniersbedrijf Boumans

Full Service Hoveniersbedrijf Boumans is een hovenier in Amsterdam en regio Amstelveen.

Wij zijn u graag van dienst voor werkzaamheden als tuinaanleggen, tuinonderhouden, tuinverlichting, bestrating, beregeningsinstallatie en nog veel meer.

30 jaar vakervaring

met bedrijven & particulieren

Bel voor meer informatie

Bereikbaar op
020 – 453 78 32
036 – 530 99 90

Beoordeeld met een 9

Velen tevreden klanten

Uitgebreide online offerte

Uitgebreide open offerte