Skip to main content
Home » Hovenier Blaricum

Full Service Hoveniersbedrijf Boumans

Full service hoveniersbedrijf Boumans is een hovenier in Blaricum en regio Amsterdam. Wij zijn u graag van dienst voor werkzaamheden zoals tuin aanleggen, tuinonderhouden, tuinverlichting, bestrating, beregeningsinstallatie en nog veel meer.

Voor het uitbesteden van uw tuin werkzaamheden bent u bij ons op het juiste adres! Ons team bestaat uit totaal tien mensen die u graag van dienst zijn voor uitbesteden van al uw tuin werkzaamheden en tuinonderhoud. Bij zowel de tuin aanleg als het onderhoud van uw tuin heeft u contact met een vaste werknemer die met zorg uw wensen verwezenlijkt.

Wie zijn wij?

Boumans is een klein hoveniersbedrijf in Blaricum dat sinds 1934 bestaat en sinds 1979 onder de naam Full service Full Service Hoveniersbedrijf Boumans werkzaam is. We zijn een familiebedrijf en hebben service, kwaliteit en vooral u als klant centraal staan. U neemt immers een grote beslissing waarvan u nog vele jaren wilt genieten. Onze werknemers hebben een lange historie met het bedrijf en Full service hoveniersbedrijf Boumans is tevens een erkend leerbedrijf.

Hierbij geven zij een deskundig advies zodat u straks de tuin heeft die aan al uw wensen voldoet. Wij nodigen u graag uit om op onze website te kijken en te zien wat er allemaal mogelijk is. U kunt via de site of telefonisch altijd contact met ons opnemen als u vragen heeft.

Tuin laten ontwerpen en aanleggen Blaricum

Een van de werkzaamheden waar Full Service Hoveniersbedrijf Boumans in Blaricum zich in specialiseert, is het ontwerpen en aanleggen van uw tuin. Omdat elke tuin anders is, zal er eerst een afspraak met u worden gemaakt om te bekijken wat de mogelijkheden zijn. Vervolgens wordt overlegd wat uw wensen zijn en kunnen onze hoveniers aan de hand hiervan een tuinontwerp maken. Als dat tuinontwerp goed is bevonden, kunnen wij aan de slag om uw tuin aan te leggen. Daarnaast kunt u uiteraard ook zelf met een ontwerp naar ons toe komen, zodat Full Service Hoveniersbedrijf Boumans het vervolgens aan kan leggen.

Tuinonderhoud Blaricum

Door de jarenlange ervaring van onze hoveniers zijn wij een expert geworden op het onderhouden van uw tuin. Heeft u de tijd, energie of wil niet meer om uw te onderhouden? Of mist u gewoon de groene vingers die nodig zijn voor dit werk? Dan kan Full Service Hoveniersbedrijf Boumans uit Blaricum uw tuin voor u onderhouden. Full Service Hoveniersbedrijf Boumans  zorgt ervoor dat uw tuin er altijd prachtig uitziet. Dit doen onze hoveniers door alles in uw tuin te onderhouden en al het onkruid te bestrijden. Doordat onze hoveniers jarenlang ervaring hiermee hebben, zorgen zij ervoor dat uw tuin altijd aan het stralen is. Hierdoor kunt u weer optimaal genieten in de tuin.

Bestrating Blaricum

De bestrating is een belangrijk onderdeel van uw tuin. Het kan ervoor zorgen dat je tuin er net wat leuker uit komt te zien. Ook is het vaak nodig dat u een tuinpad in uw tuin nodig heeft, of een terras aan wilt leggen. Full Service Hoveniersbedrijf Boumans kan u deskundig advies geven over de patronen van de tegels, wat voor soort tegels u kunt gebruiken en hoe uw bestrating het langst mee gaat.  Ook zorgt Full Service Hoveniersbedrijf Boumans ervoor dat uw stenen minder snel zakken. Mocht u dus advies of hulp nodig hebben met uw bestrating kunt u ook bij Full Service Hoveniersbedrijf Boumans terecht.

OFFERTE AANVRAGEN

Waarom klanten kiezen voor

Full Service Hoveniersbedrijf Boumans

Full Service Hoveniersbedrijf Boumans is een hovenier in Amsterdam en regio Amstelveen.

Wij zijn u graag van dienst voor werkzaamheden als tuinaanleggen, tuinonderhouden, tuinverlichting, bestrating, beregeningsinstallatie en nog veel meer.

30 jaar vakervaring

met bedrijven & particulieren

Bel voor meer informatie

Bereikbaar op
020 – 453 78 32
036 – 530 99 90

Beoordeeld met een 9

Velen tevreden klanten

Uitgebreide online offerte

Uitgebreide open offerte