Tuinonderhoud voor VvE

Home » Services » Uw Hovenier voor bedrijven » Tuinonderhoud voor VvE
TUINONDERHOUD VOOR

Verenigingen van Eigenaren

De Vereniging van Eigenaren pakt vaak veel organisatorische en praktische zaken op in wooncomplexen. Dat is hartstikke fijn want dat bespaart de bewoners vaak veel tijd. Maar hoe zit het met het gezamenlijke groen of de tuin van het complex? Kan het groen of de gezamenlijke tuin van uw wooncomplex wel wat aandacht gebruiken? Bel dan Full Service Hoveniersbedrijf Boumans! We helpen de VvE graag op weg of nemen zelfs het volledige onderhoud over!

Bij Full Service Hoveniersbedrijf Boumans zijn wij gespecialiseerd in groen- en tuinonderhoud voor VvE’s. We zijn er ons terdege van bewust dat tijd en (financiële) middelen in de VvE bijna altijd schaars zijn. En dat er soms ad hoc actie nodig is. Daar passen we ons volledig op aan. Waar bent u precies naar opzoek? Ondersteuning bij het onderhoud? Dan bieden onze ervaren medewerkers u praktische tips en advies op maat. Bent u opzoek naar een organisatie die het volledige onderhoud kan overnemen? Dan stellen we samen met de VvE een onderhoudscontract op gebaseerd op de specifieke wensen en behoeften van het wooncomplex. En is het een keer nodig om langs te komen buiten de reguliere frequentie om? Dan is dat natuurlijk geen enkel probleem!

Tuinonderhoud Hoveniers Amsterdam

De gemeenschappelijke tuin van uw wooncomplex maakt onderdeel uit van uw woonbeleving. Een mooie, goed bijgehouden tuin draagt bij aan het woongenot. Daarom gaat Full Service Hoveniersbedrijf Boumans graag in gesprek met de VvE om de gezamenlijke tuin weer in ere te herstellen én te behouden! Omdat er in de meeste gevallen afspraken tot stand komen die van langere duur zijn kunnen we uw VvE aantrekkelijke tarieven bieden als het gaat om onderhoud. Zo blijven de uitgaven voor tuinonderhoud voor de VvE beperkt en kan het budget worden aangewend voor andere zaken die er in het complex spelen.

Benieuw naar de mogelijkheden voor uw VvE? Neem dan contact met ons op voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek en een offerte op maat!

WAAROM KLANTEN KIEZEN VOOR

Full Service Hoveniersbedrijf Boumans

Full Service Hoveniersbedrijf Boumans is een hovenier in Amsterdam en regio Amstelveen.

Wij zijn u graag van dienst voor werkzaamheden als tuinaanleggen, tuinonderhouden, tuin verlichting, bestrating, beregeningsinstallatie en nog veel meer.

Algenbestrijding Hovenier Bussum

30 jaar vakervaring

Met bedrijven & particulieren

Bel voor meer informatie

Beoordeeld met een 9

Velen tevreden klanten

Uitgebreide online offerte

Uitgebreide open offerte