Tuin aanleg

Home » Services » Algemene werkzaamheden » Tuin aanleg
EEN PLAN OP MAAT

Tuin aanleg

Bent u van plan uw tuin eens goed onder handen te nemen? Dan is een gedegen aanpak en goed doordacht plan noodzakelijk. Full Service Hoveniersbedrijf Boumans heeft meer dan 30 jaar ervaring als het gaat om tuinaanleg en wij staan dan ook voor u klaar met passend advies en een op maat gemaakt plan.

Tuin Aanleg Hovenier Amstelveen

Hoe gaan we te werk?

Allereerst maken we een geheel vrijblijvende afspraak om de tuin in huidige staat te bekijken. We krijgen dan een goed beeld van de mogelijkheden maar ook beperkingen die er zijn en waar wij rekening mee dienen te houden. Vervolgens gaan we samen met u dieper in op uw wensen en behoeften. Wat voor soort tuin heeft u voor ogen? Welke materialen heeft u gedachte? En niet onbelangrijk; wat gaat dit allemaal kosten? Het is dus zeker geen eenrichtingsverkeer. Samen met u komen we tot een plan voor de tuinaanleg.

Als u ons de opdracht geeft voor de tuinaanleg gaan we met een vast team van gespecialiseerde, zeer ervaren hoveniers aan de slag. We starten met het leegruimen van de huidige tuin en vervolgen alle werkzaamheden volgens plan tot de tuinaanleg volledig is gerealiseerd. Dus van het aanleggen van straatwerk, aanplanten van begroeiing, installeren van verlichting, aanbrengen van een
beregeningsinstallatie en nog veel meer.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw tuin? Neem dan nu contact met ons op!

WAAROM KLANTEN KIEZEN VOOR

Full Service Hoveniersbedrijf Boumans

Full Service Hoveniersbedrijf Boumans is een hovenier in Amsterdam en regio Amstelveen.

Wij zijn u graag van dienst voor werkzaamheden als tuinaanleggen, tuinonderhouden, tuin verlichting, bestrating, beregeningsinstallatie en nog veel meer.

Algenbestrijding Hovenier Bussum

30 jaar vakervaring

Met bedrijven & particulieren

Bel voor meer informatie

Beoordeeld met een 9

Velen tevreden klanten

Uitgebreide online offerte

Uitgebreide open offerte