Skip to main content
Home » services » Uw hovenier voor particulieren » Onderhoudsbeurten

VOOR UW TUIN

Iedereen heeft graag een prachtig onderhouden tuin. Maar niet iedereen heeft hier helaas tijd, energie en/of kennis voor. Gelukkig bent u bij Full Service Hoveniersbedrijf Boumans aan het juiste adres als het gaat om het onderhoud van uw tuin. De omvang van uw tuin doet er niet toe. Onze ervaren medewerkers beschikken over de juiste kennis en kunde voor elke tuin!

Full Service Hoveniersbedrijf Boumans kan u op verschillende manieren bijstaan in het onderhoud van uw tuin. We kunnen het onderhoud gedeeltelijk of volledig van u overnemen. Dit is afhankelijk van uw persoonlijke situatie, voorkeur en wensen. Als we het volledige onderhoud voor onze rekening nemen dan spreken we met u een frequentie af
om langs te komen en het onderhoud daadwerkelijk te verrichten. We nemen de frequentie en werkzaamheden op in een onderhoudspakket zodat u nooit voor onverwachte verrassingen komt te staan. Ook alle middelen en materialen worden opgenomen in dit onderhoudspakket. Zo hoeft u werkelijk nergens meer aan te denken als het gaat om het onderhoud van uw tuin!

Als u meer tijd en energie heeft en tuinieren leuk vindt kunt u ervoor kiezen om het onderhoud van uw tuin slechts gedeeltelijk bij ons neer te leggen. Wij kunnen bijvoorbeeld uw tuin zomer- en winterklaar maken en het tussentijdse onderhoud voert u zelf uit. Natuurlijk staan onze tuinexperts altijd voor u klaar met praktische tips en adviezen. Mocht u dus vragen hebben dan helpen wij u altijd verder!

Benieuwd naar de verschillende onderhoudsmogelijkheden voor uw tuin? Neem dan contact met ons op voor een adviesgesprek op maat en een geheel vrijblijvende offerte!

OFFERTE AANVRAGEN

Waarom klanten kiezen voor

Full Service Hoveniersbedrijf Boumans

Full Service Hoveniersbedrijf Boumans is een hovenier in Amsterdam en regio Amstelveen.

Wij zijn u graag van dienst voor werkzaamheden als tuinaanleggen, tuinonderhouden, tuinverlichting, bestrating, beregeningsinstallatie en nog veel meer.

30 jaar vakervaring

met bedrijven & particulieren

Bel voor meer informatie

Bereikbaar op
020 – 453 78 32
036 – 530 99 90

Beoordeeld met een 9

Velen tevreden klanten

Uitgebreide online offerte

Uitgebreide open offerte