Skip to main content
Home » services » Algemene werkzaamheden » Beregeningsinstallatie

GARDENA

Full Service Hoveniersbedrijf Boumans is officieel Competence Partner van Gardena. Gardena staat sinds jaar en dag internationaal hoog aangeschreven als het gaat om productie van beregeningsinstallaties en tuingereedschap. Kiest u voor een beregeningsinstallatie van Gardena via Full Service Hoveniersbedrijf Boumans dan bent u verzekerd van vakmanschap en jarenlang plezier van uw tuin en toebehoren.

OFFERTE AANVRAGEN

DUURZAAM & COMFORT

Een automatische besproeiings- installatie bespaart tijd

Onze installaties helpen water te besparen en kosten te verminderen

U bent niet meer afhankelijk van anderen als u op vakantie bent.

Verzekerd van goed onderhoud van uw kostbare planten

Verzonken sproeiers zijn nagenoeg onzichtbaar en sproeien als ze niemand storen

Comfortabele oplossingen zijn al voor enkele euro’s per vierkante meter realiseerbaar

Zo krijgen de planten onder bijvoorbeeld dakranden, op balkons en terrassen wel gewoon water.

Een professionele besproeiingsinstallatie geeft uw planten en uw gazon gelijkmatig water

UW ZORGEN UIT HANDEN

Naast voldoende zon is het ook van essentieel belang dat uw tuin voldoende water krijgt. Alleen bij voldoende zon en water floreert de beplanting in uw tuin.

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw tuin te voorzien van voldoende water. U kunt zelf bewateren door gebruik te maken van een gieter of eventueel een tuinslang. Dit kan echter, zeker bij een grotere tuin, een zeer tijdrovend en arbeidsintensief proces zijn wat regelmatig moet worden herhaald. Rekenen op (voldoende) regenwater is, zeker in de warme zomermaanden, ook geen
structurele oplossing die voldoende besproeiing biedt.

U kunt er daarom voor kiezen om een duurzame, vaste beregeningsinstallatie aan te leggen die volledig wordt afgestemd op uw tuin en de specifieke (weers)omstandigheden. Een besproeiingsinstallatie breng vele voordelen met zich mee. Het draagt bij aan een comfortabele en tijdbesparende manier om voor uw tuin te zorgen. Doordat het beregeningssysteem automatisch werkt hoeft u zelf geen tijd energie meer vrij te maken om uw tuin te bewateren. Die tijd kunt u voor andere dingen gebruiken!

Daarnaast werkt een beregeningsinstallatie waterbesparend en helpt het dus kosten te verminderen. En hoewel er minder water wordt gebruikt dan bijvoorbeeld bij het gebruik van een gieter of tuinslang, wordt het water efficiënter ingezet. Alle begroeiing in de tuin krijgt nu water, ook de moeilijk bereikbare planten en ook de begroeiing waar regenwater niet bij kan komen. Door de gelijkmatige bewatering groeien planten en bloemen beter en heeft u dus een mooiere tuin.

Waarom klanten kiezen voor

Full Service Hoveniersbedrijf Boumans

Full Service Hoveniersbedrijf Boumans is een hovenier in Amsterdam en regio Amstelveen.

Wij zijn u graag van dienst voor werkzaamheden als tuinaanleggen, tuinonderhouden, tuinverlichting, bestrating, beregeningsinstallatie en nog veel meer.

30 jaar vakervaring

met bedrijven & particulieren

Bel voor meer informatie

Bereikbaar op
020 – 453 78 32
036 – 530 99 90

Beoordeeld met een 9

Velen tevreden klanten

Uitgebreide online offerte

Uitgebreide open offerte