Skip to main content
Home » services » Uw Hovenier voor bedrijven » Onderhoud van bedrijfsterrein – bedrijfstuin

ONDERHOUD VAN

Het meest tijdrovende onderdeel van de tuin is het onderhoud. Omdat uw bedrijfsterrein of -tuin meestal groter is dan een particuliere tuin gaat er in het onderhouden ervan nog meer tijd zitten. Tijd die niet altijd beschikbaar is. U heeft immers genoeg andere dingen te doen om het bedrijf draaiende te houden. Toch wilt u, samen met uw medewerkers en uw klanten, graag genieten van een goed onderhouden tuin die er prachtig bij staat. Ook uw tuin is immers een visitekaartje voor uw onderneming!

Heeft u echter al even geen aandacht aan uw bedrijfstuin besteed? Omdat de tijd u simpelweg ontbrak? Of omdat u niet goed weet hoe u een en ander aan moet pakken, of omdat het juiste gereedschap ontbreekt? Dan bent u bij full service hoveniersbedrijf Boumans aan het juiste adres! Wij werken graag met u samen om ervoor te zorgen dat uw bedrijfstuin of -terrein er binnen de kortste keren weer schitterend uitziet! Ons doel is dat er zorgeloos kan worden genoten van een vakkundig onderhouden tuin.

Om uw specifieke wensen en behoeften in kaart te brengen gaan we eerst met elkaar in gesprek. Waar heeft u behoefte aan? Onze ervaren medewerkers kunnen u ondersteunen in het onderhoud van uw bedrijfstuin of -terrein maar we kunnen ook het volledige onderhoud van u overnemen. U heeft dan nergens meer omkijken naar! In een onderhoudscontract leggen we al uw wensen vast samen met de frequentie van het onderhoud. Vooraf vertellen we u precies welke taken er wel of niet binnen het onderhoudscontract vallen zodat u nooit voor onverwachte verrassingen komt te staan. Natuurlijk staat we altijd voor u klaar met praktische tips en advies als u ervoor kiest om een gedeelte van het onderhoud zelf te blijven uitvoeren.

Onze deskundige medewerkers zijn gespecialiseerd in het onderhoud van bedrijfstuinen en -terreinen en we zijn trots op onze klantrelaties die soms al 25 jaar voortduren! Bent u benieuwd naar wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan nu contact met ons op voor een adviesgesprek op maar en een geheel vrijblijvende offerte. Wij gaan graag met u in gesprek!

OFFERTE AANVRAGEN

Waarom klanten kiezen voor

Full Service Hoveniersbedrijf Boumans

Full Service Hoveniersbedrijf Boumans is een hovenier in Amsterdam en regio Amstelveen.

Wij zijn u graag van dienst voor werkzaamheden als tuinaanleggen, tuinonderhouden, tuinverlichting, bestrating, beregeningsinstallatie en nog veel meer.

30 jaar vakervaring

met bedrijven & particulieren

Bel voor meer informatie

Bereikbaar op
020 – 453 78 32
036 – 530 99 90

Beoordeeld met een 9

Velen tevreden klanten

Uitgebreide online offerte

Uitgebreide open offerte