Skip to main content
Home » services » Algemene werkzaamheden » Bestrating

VAN STOEPTEGELS TOT NATUURSTEEN

Er zijn ontelbare mogelijkheden om uw tuin in te richten en vorm te geven. U kunt kiezen voor een groene tuin met veel gras, planten, bloemen, struiken en bomen. Maar het is ook mogelijk om voor (gedeeltelijke) bestrating te kiezen. Door uw tuin geheel of gedeeltelijk te laten bestraten creëert u fijne plekken in de tuin waar u heerlijk kunt ontspannen in uw tuinstoel, in of uit de zon!

Bestrating heeft als groot voordeel dat u minder tijd en energie kwijt bent aan het onderhouden ervan in vergelijking met beplanting. Als u ervoor kiest om de bestrating ook nog eens te laten impregneren dan heeft u er helemaal geen omkijken meer naar! Door de tuintegels te laten impregneren kunnen deze bijna geen vocht meer opnemen. Als gevolg hiervan is de kans dat de tegels kapot vriezen in de winter veel kleiner. Ook krijgen mos en onkruid veel minder kans om zich aan de tegels te hechten. Op deze manier gaan uw tuintegels nog langer mee!

U kunt er dus voor kiezen uw tuin geheel of gedeeltelijk te laten bestraten. Bij Full Service Hoveniersbedrijf Boumans beschikken we over een uitgebreid assortiment aan tuinbestrating. Denk bijvoorbeeld aan keramische tegels, klinkers, betontegels. Siertegels geven een bijzonder accent aan uw terras. Onze ervaren medewerkers gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden en nemen alle werkzaamheden uit handen.

Allereerst bepalen we samen met u uw wensen voor de tuin. Bent u opzoek naar een mix tussen groen en bestrating? Of gaat u voor een strakke, volledige bestrating van uw tuin? We laten u graag zien wat de mogelijkheden zijn en houden hierbij ook de afwatering in de gaten. Als u volledig tevreden bent over het ontwerp gaan we aan de slag. We halen uw tuin leeg, egaliseren en of hogen de tuin op indien nodig en gaan over tot het aanleggen van de bestrating. Alle overige materialen voeren we natuurlijk af. We blijven continue met u in contact zodat u nooit voor onverwachte verrassingen komt te staan. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw tuin? Neem dan nu contact met ons op!

OFFERTE AANVRAGEN

Waarom klanten kiezen voor

Full Service Hoveniersbedrijf Boumans

Full Service Hoveniersbedrijf Boumans is een hovenier in Amsterdam en regio Amstelveen.

Wij zijn u graag van dienst voor werkzaamheden als tuinaanleggen, tuinonderhouden, tuinverlichting, bestrating, beregeningsinstallatie en nog veel meer.

30 jaar vakervaring

met bedrijven & particulieren

Bel voor meer informatie

Bereikbaar op
020 – 453 78 32
036 – 530 99 90

Beoordeeld met een 9

Velen tevreden klanten

Uitgebreide online offerte

Uitgebreide open offerte