Skip to main content

BIJ Full Service Hoveniersbedrijf Boumans

Bent u recent verhuisd en is door alle andere klusjes de tuin achtergebleven? Of woont u al jaren in dezelfde woning en is de tuin nu echt aan een make-over toe? Dan is het hoog tijd voor een tuinrenovatie! De deskundige medewerkers van Full Service Hoveniersbedrijf Boumans staan klaar om u te voorzien voor advies op maat!
Of u nu een grote of een kleine tuin heeft, een tuinrenovatie zorgt ervoor dat uw tuin er weer aantrekkelijk uitziet zodat u er met plezier tijd kunt doorbrengen. Wilt u een geheel nieuwe tuin die volledig anders is dan uw huidige tuin of bent u opzoek naar opfrisbeurt voor uw huidige tuin? Wat uw wensen ook zijn, wij brengen ze bij Full Service Hoveniersbedrijf Boumans tot realisatie.

We kunnen een tuinrenovatie uitvoeren voor elk gewenst budget. Om de kosten te drukken is het zelfs mogelijk om onderdelen van de bestaande tuin te hergebruiken in het nieuwe ontwerp. Denk bijvoorbeeld aan het verplaatsen van planten, struiken en bomen, het schoonmaken en hergebruiken van tegels en het behandelen en verplaatsen van houten elementen zoals bijvoorbeeld schuttingen. Door in te zetten op hergebruik houdt u niet alleen de kosten laag maar bent u ook nog eens milieuvriendelijk bezig!

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om gebruik te maken van volledig nieuwe producten of een combinatie van wat u al heeft en nieuw aan te schaffen elementen. De deskundigen van Full Service Hoveniersbedrijf Boumans laten u graag zien wat er allemaal mogelijk is. Benieuwd naar de renovatiemogelijkheden voor uw tuin? Neem dan nu contact met ons op voor een adviesgesprek op maat en een geheel vrijblijvende offerte!

OFFERTE AANVRAGEN

Waarom klanten kiezen voor

Full Service Hoveniersbedrijf Boumans

Full Service Hoveniersbedrijf Boumans is een hovenier in Amsterdam en regio Amstelveen.

Wij zijn u graag van dienst voor werkzaamheden als tuinaanleggen, tuinonderhouden, tuinverlichting, bestrating, beregeningsinstallatie en nog veel meer.

30 jaar vakervaring

met bedrijven & particulieren

Bel voor meer informatie

Bereikbaar op
020 – 453 78 32
036 – 530 99 90

Beoordeeld met een 9

Velen tevreden klanten

Uitgebreide online offerte

Uitgebreide open offerte