Tuinonderhoud

UW TUIN ZONDER MOEITE STEEDS OP ZIJN MOOIST

Tuinonderhoud

Als de tuin eenmaal is aangelegd en volledig naar uw wens is vormgegeven dan is het natuurlijk zaak dat de tuin zo lang mogelijk op z’n mooist blijft. De enige manier om dat te bereiken is er tijd en aandacht aan besteden. Maar het is vooral de tijd die vaak ontbreekt om de tuin optimaal te kunnen onderhouden. Maar soms ontbreekt het (ook) aan de juiste kennis en/of tuingereedschappen. In al deze gevallen biedt Full Service Hoveniersbedrijf Boumans de perfecte oplossing.

Wij nemen het onderhoud van uw tuin graag geheel of gedeeltelijk van u over! Dit doen we zowel voor particulieren als voor bedrijven. Door (een gedeelte) van het onderhoud van de tuin aan ons uit te besteden kunt u zorgeloos blijven genieten van een prachtige tuin zonder daar veel tijd en energie aan kwijt te zijn. Particulieren bieden wij de mogelijkheid om ons af te roepen op regiebasis. Dit houdt in dat u ons inschakelt op het moment dat u dit nodig acht. Natuurlijk kunnen we daar vooraf afspraken met u over maken. Zo kunnen we het gehele onderhoud van u overnemen door wekelijks uw tuin te verzorgen maar kunt u er bijvoorbeeld ook voor kiezen om de tuin door ons zomer- en winterklaar te laten maken en de rest van he onderhoud zelf te verzorgen. Of alles daar tussenin. Welke vorm u ook kiest, onze ervaren en deskundige medewerkers zijn altijd beschikbaar om u te voorzien voor praktische tips en adviezen.

Ook als bedrijf bent u bij Full Service Hoveniersbedrijf Boumans aan het juiste adres als het gaat om het onderhoud van uw tuin. Het maakt niet uit wat voor onderneming u runt, wij ontzorgen u op alle vlakken als het gaat om het onderhoud van uw zakelijke tuin. Met bedrijven maken we vaak afspraken op die worden vastgelegd in een onderhoudscontract. Hierin leggen we bijvoorbeeld de frequentie en de aard van het onderhoud vast. Zo komt u nooit voor onverwachte verrassingen te staan. Natuurlijk kan er, in goed overleg, worden afgeweken van eerder gemaakte afspraken en zetten onze hoveniers zich altijd in voor een optimaal resultaat. Benieuwd naar de verschillende onderhoudsmogelijkheden en een offerte op maat? Neem dan nu contact met ons op!

WAAROM KLANTEN KIEZEN VOOR

Full Service Hoveniersbedrijf Boumans

Full Service Hoveniersbedrijf Boumans is een hovenier in Amsterdam en regio Amstelveen.

Wij zijn u graag van dienst voor werkzaamheden als tuinaanleggen, tuinonderhouden, tuin verlichting, bestrating, beregeningsinstallatie en nog veel meer.

30 jaar vakervaring

Met bedrijven & particulieren

Bel voor meer informatie

Bereikbaar op 020 – 453 78 32

Beoordeeld met een 8,3

Velen tevreden klanten

Uitgebreide online offerte

Uitgebreide open offerte