Skip to main content
Home » Overkappingen plaatsen

MAAK OPTIMAAL GEBRUIK VAN UW BUITENRUIMTE

Dé manier om optimaal gebruik te maken van de ruimte buiten is het plaatsen van een overkapping! Hierdoor worden binnen en buiten met elkaar verbonden en profiteert u optimaal van de ruimte buiten. Het hele jaar door kunt u op deze manier genieten van het ultieme buitengevoel en maakt u uw leefruimte ook nog een groter.

De keuze in overkappingen in enorm en bij Full Service Hoveniersbedrijf Boumans beschikken we over een uitgebreid assortiment aan overkappingen. U kunt ervoor kiezen om de overkapping direct aan het huis te laten plaatsen. Deze optie zorgt ervoor dat binnen en buiten onlosmakelijk met elkaar worden verbonden en met de overkapping wordt uw leefruimte groter. Door gebruik te maken van glas zit u hier zelfs in de winter behaaglijk warm en kunt u optimaal genieten van uw tuin.

Een andere mogelijkheid is het plaatsen van een overkapping die los in de tuin staat. U kunt bijvoorbeeld een overkapping plaatsen over uw terras waardoor u langer buiten kunt blijven als het kouder wordt. Ook hier zijn de mogelijkheden eindeloos. U kunt gebruik maken van verschillende materialen, kiezen voor een plat of puntdak en u kunt er zelfs nog een tuinhuisje aan vastmaken om gereedschappen en ander materiaal in op te slaan.

Onze deskundige adviseurs denken graag met u mee over de verschillende mogelijkheden. Ze maken een ontwerp dat volledig is afgestemd op uw specifieke wensen en behoeften. Neem dus nu contact met ons op voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek en een offerte op maat.

OFFERTE AANVRAGEN

Waarom klanten kiezen voor

Full Service Hoveniersbedrijf Boumans

Full Service Hoveniersbedrijf Boumans is een hovenier in Amsterdam en regio Amstelveen.

Wij zijn u graag van dienst voor werkzaamheden als tuinaanleggen, tuinonderhouden, tuinverlichting, bestrating, beregeningsinstallatie en nog veel meer.

30 jaar vakervaring

met bedrijven & particulieren

Bel voor meer informatie

Bereikbaar op
020 – 453 78 32
036 – 530 99 90

Beoordeeld met een 9

Velen tevreden klanten

Uitgebreide online offerte

Uitgebreide open offerte