Skip to main content
Home » Schutting plaatsen

PROFESSIONEEL GEPLAATST

Het plaatsen van een schutting is een goede manier om de erfafscheiding in kaart te brengen en om privacy te creëren. Maar een schutting aanbrengen is niet zomaar even gedaan. Want hoever moet zo’n schutting nu eigenlijk de grond in? Hoe hoog mag de schutting zijn en hoe plaats je nu eigenlijk een schutting in een aflopende tuin? Geen zorgen, de deskundige medewerkers van Full Service Hoveniersbedrijf Boumans staan voor u klaar om u te adviseren en de perfecte schutting voor uw tuin te realiseren!

Er zijn verschillende mogelijkheden als het gaat om het plaatsen van eens schutting. U kunt kiezen voor schuttingplaten die aan elkaar worden verbonden en in de grond worden gezet maar het is ook mogelijk om de schutting op te bouwen uit losse planken. U kunt kiezen voor hout of kunststof maar ook voor een groene afscheiding van bijvoorbeeld klimop, coniferen of hedera. Welke optie het beste bij u en uw tuin past is natuurlijk afhankelijk van uw wensen, behoeften en budget. Bij Full Service Hoveniersbedrijf Boumans beschikken we over een uitgebreid assortiment schuttingen en afscheidingen en denken we graag met u mee over de verschillende mogelijkheden in uw tuin.

Na een uitgebreid adviesgesprek en een offerte op maat gaan we voor u aan de slag. Als er een oude schutting moet worden verwijderd doen wij dat graag voor u maar u kunt dit natuurlijk ook zelf doen. Daarna egaliseren we de ondergrond en plaatsen de schutting. We blijven altijd met u in gesprek over de werkzaamheden zodat aanpassingen mogelijk zijn en u achteraf niet voor onverwachte verassingen komt te staan. Na het plaatsen van de schuttingen voeren we restmateriaal af zodat u direct kunt genieten van uw tuin. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan nu contact met ons op!

OFFERTE AANVRAGEN

Waarom klanten kiezen voor

Full Service Hoveniersbedrijf Boumans

Full Service Hoveniersbedrijf Boumans is een hovenier in Amsterdam en regio Amstelveen.

Wij zijn u graag van dienst voor werkzaamheden als tuinaanleggen, tuinonderhouden, tuinverlichting, bestrating, beregeningsinstallatie en nog veel meer.

30 jaar vakervaring

met bedrijven & particulieren

Bel voor meer informatie

Bereikbaar op
020 – 453 78 32
036 – 530 99 90

Beoordeeld met een 9

Velen tevreden klanten

Uitgebreide online offerte

Uitgebreide open offerte