Skip to main content
Home » Trampolines ingraven

INGRAVEN VAN

Het ingraven van een trampoline in uw tuin is de veiligste manier om plezier te beleven aan dit populaire speeltoestel. Het inbouwen zorgt ervoor dat de trampoline steviger staat en doordat de trampoline dichter bij de grond komt is de kans op ongelukken ook kleiner. Daarnaast is het ingraven van een trampoline ook praktisch; het vormt op deze manier geen obstakel meer in uw tuin!

Het ingraven van een trampoline is in bijna elke tuin mogelijk. U kunt ervoor kiezen om de trampoline volledig of gedeeltelijk in te laten graven. Afhankelijk van uw wensen en specifieke situatie geven onze ervaren medewerkers u hier advies over. Daarbij nemen ze onder meer het soort grond en de grondwaterstand in ogenschouw. Ook kijken ze naar de reeds bestaand ondergrond. In sommige gevallen is het noodzakelijk om hier eerst enkele aanpassingen aan te doen alvorens er kan worden overgegaan tot het ingraven van de trampoline. Denk bijvoorbeeld aan bestaand tegel- en/of straatwerk maar ook aan het verwijderen van (wortels van) planten, struiken en bomen. Natuurlijk altijd in overleg met u!

Benieuwd naar de mogelijkheden als het gaat om het ingraven van uw trampoline? Neem dan contact met ons op voor een adviesgesprek op maat en een geheel vrijblijvende offerte!

OFFERTE AANVRAGEN

Waarom klanten kiezen voor

Full Service Hoveniersbedrijf Boumans

Full Service Hoveniersbedrijf Boumans is een hovenier in Amsterdam en regio Amstelveen.

Wij zijn u graag van dienst voor werkzaamheden als tuinaanleggen, tuinonderhouden, tuinverlichting, bestrating, beregeningsinstallatie en nog veel meer.

30 jaar vakervaring

met bedrijven & particulieren

Bel voor meer informatie

Bereikbaar op
020 – 453 78 32
036 – 530 99 90

Beoordeeld met een 9

Velen tevreden klanten

Uitgebreide online offerte

Uitgebreide open offerte